11. juuli 2009

Girl, Interrupted, Go Ask Alice ja The Other Boleyn Girl

Oli väga tegus nädal, kui lugemist arvesse võtta ja muidu ka nii enam-vähem.
Girl, Interrupted läks kiirelt - õhtu ja pool päeva.. Aitas mõista hullumeelsust niiöelda seestpoolt.. et kuidas see tundub.

Go Ask Alice läks ka kiirelt, kuigi vahepeal ei saanud ma seda lugeda, sest minu vend (kes ei loe mitte midagi) võttis mult raamatu käest ja luges selle ise läbi!!! This must say something...
Väidetavalt on tegemist siis reaalselt eksisteerinud tütarlapse päevikuga kuskilt 1970ndatest. Kohati õudust tekitav lugu korralikust perest pärit teismelisest, kes satub narkootikumide küüsi, püüab pahest ka korduvalt vabaneda.. ning aegajalt tundub isegi tal see õnnestuvat. Kuidas kõik lõppeb, jäägu igaühe enda lugeda.

Sügavaima mulje jättis mulle aga hoopis The Other Boleyn Girl. Raamat oli paks ja võttis aega.. Kuningas Henry õukonna naiste elust jutustav, Boleyni tüdruku Mary silme läbi. Kuninganna Anne tõusust ja langusest. Super!

Nüüd võtsin käsile The Secret Life of Bees, mis mul kunagi ammu alustatud ja pooleli jäänud. Vahepeal on see raamat ka eesti keelde tõlgitud ning sel nädalal nägin Oprah' saates lugu sellest filmist, mis valmimas/valminud ja otsustasin, et järelikult viimane aeg ka minul see raamat läbi lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar